News

  Archív hírek

  - 11/11/2015 - A 2015. évi Dubai Autószalonon tartja világpremierjét a Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”

  A Fullback, a Fiat Professional új platós haszonjárműve a 2015. évi Dubai Autószalonon, a Közel-Kelet és Észak-Afrika legfontosabb autóipari eseményén tartja világpremierjét. A modell 2016 májusától a teljes európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) piacokon lesz kapható. A több mint százéves történelmi múltra visszatekintő, a 3,5 tonna alatti haszonjárművek piacának meghatározó szereplője a Fiat Professional, amely a Fullback bevezetésével egy újabb fontos mérföldkőhöz ér és válik teljessé a márka jelenleg is széles termékportfóliója.

  A 2015. évi Dubai Autószalonon tartja világpremierjét a Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”

  - 10/12/2013 - Fiat Professional sajtóreggelit tartottunk

  2013.12.10-én évértékelő sajtóreggelit tartottunk. Az eseményen Vlastimil Cepicka Fiat Professional Country manager ismertette az idei eredményeket, beszélt a jövőbeli tervekről, valamint az Autóvadászok is új eszközzel gazdagodtak. Örömmel jelenthetjük be, hogy 2013.11. hónapig bezárólag regionális szinten (Magyarország, Csehország és Szlovákia piacain összesen) az 1. helyen vagyunk a 3,5 tonna alatti haszongépjárművek piacán! Ezt 16,9%-os piaci részesedés mellett értük el.

  Fiat Professional sajtóreggelit tartottunk

  - 20/06/2013 - Megkezdődik a 2013. modellévi Fiat Scudo forgalmazása

  Az Európa legaktuálisabb városi és helyközi szállítási igényeire teljes körű megoldást kínáló Fiat Scudo az évek során tekintélyes piaci sikernek örvendett. A jármű áru- és személyszállító kivitelében egyaránt kiemelkedő képességeivel szerzett magának híveket. Utóbbi változatában üzleti célú (taxi, transzfer szolgálatok, fogyatékossággal élők szállítása) és magán (család, sportcsapat, közösségi) felhasználásra egyaránt kiválóan megfelel.

  Megkezdődik a 2013. modellévi Fiat Scudo forgalmazása