Legfrissebb hírek

Legfrissebb hírek

Itt olvashatja legfrissebb híreinket a Fiat Professional mindennapjaiból

- 20/02/2018 - Fiat Fullback a FeHoVa-n

A magas színvonalú, nemzetközi kiállításon debütált először a nagy nyilvánosság előtt a Fiat Professional pick upjának csúcsváltozata, a Fullback Cross.

Fiat Fullback a FeHoVa-n

- 28/03/2017 - Fiat Fullback Cross

A idei genfi autószalon bemutatkozott a Fiat Fullback Cross, amely hazánba az ősz folyamán érkezik. A Fiat Fullback pick-up azokat szólítja meg, akik olyan funkcionális járműre vágynak, amelyet szabadidejükben is felhasználhatnak, amely a praktikumot természetkedvelő vonásokkal párosítja.

Fiat Fullback Cross

- 21/07/2016 - Már Magyarországon is elérhető az új Fiat Talento

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.

Már Magyarországon is elérhető az új Fiat Talento

- 20/07/2016 - Már Magyarországon is elérhető a Fiat Professional vadonatúj Pick-Up-ja, a Fiat Fullback

Minden elvárását teljesíti... és még annál is többet. A Fullback a Fiat Professional vadonatúj pick-upja, személyében Ön egy Életrevaló Munkatársra lelhet.
Agilis, sokoldalú és megállíthatatlan. Egy munkagép, mely városi és off-road terepen egyaránt megállja helyét. Ötvözi a masszív megjelenést a kimagasló vonóerővel. Az új Fullback nem csupán bármit elcipel 1.000 kg terhelhetőségével, és több mint 3.100 kg vontatható tömegével, de bármilyen útviszony mellett könnyedén is teszi ezt. Így bármerre is vezet az útja – legyen az egy forgalmas város, vagy akadályokkal teli munkaállomás – biztos lehet benne, hogy eljut oda.

Már Magyarországon is elérhető a Fiat Professional vadonatúj Pick-Up-ja, a Fiat Fullback

- 02/05/2016 - Talentumban bővelkedik a Fiat Professional kínálata

A Fiat Professional új modellje egy ókori pénzegységről kapta a nevét, amely így közvetlenül utal az érték koncepciójára.
Az új Talento betölti a Dobló Cargo és a Ducato közötti piaci részt, és ezáltal a Fiat Professional új szállítási térfogat-, illetve hossz-kategóriákban szállhat versenybe, továbbá tökéletes megoldás lehet minden szállítással kapcsolatos igényre. Formai megoldását tekintve a Talento kompakt, mégis remek arányokkal bír. Az előre nyúló szélvédő harmónikusan csatlakozik a rövid motorházfedélhet, az orrkialakítás összhatása lenyűgöző és dinamikus. A Talento összhangban van a Fiat Professional modelljeinek új, közös arculatával.

Talentumban bővelkedik a Fiat Professional kínálata

- 02/05/2016 - Az új Fiorino - Az autó, melyet városra terveztek

2007-ben a Fiat Fiorino létrehozta az 1B kis szegmenst. Úgy tervezték, hogy tökéletes választás legyen a városi küldetésekhez, fürge a forgalomban és egyaránt könnyű vele a vezetés és a parkolás.
Az autó 2009-ben elnyerte „Az év haszongépjárműve” címet, mellyel magasra tette a lécet, és idén, 2016-ban ez az autó kívül-belül megújul.

Az új Fiorino - Az autó, melyet városra terveztek

- 09/02/2016 - 2015-ös Fiat Professional eredmények

2015-ben 2616 db Fiat haszongépjármű talált gazdára, mellyel a 3,5 t alatti haszongépjárművek között a Fiat Professional a 2. helyen végzett Magyarországon (12,62%-os piaci részesedéssel) – megőrizve ezzel a 2014-es pozícióját.

2015-ös Fiat Professional eredmények

- 30/03/2015 - A Fiat Ducato új rekordot állított be a seveli gyárban

A val di sangroi Sevel a legnagyobb 3,5t alatti haszongépjármű gyár Európában. Itt gördült le a futószalagról az ötmilliomodik jármű, amely egy 2.3-as Multijet dízelmotorral szerelt, 130 lóerős Fiat Ducato személyszállító volt. Ez tovább erősíti a köteléket a gyár és sikerterméke, a 34 éve gyártott, hatodik generációjában járó és a mai napig 2,6 millió példányban értékesített Fiat Ducato között.

A Fiat Ducato új rekordot állított be a seveli gyárban

- 11/02/2015 - Mától hazánkban is elérhető a megújult Fiat Dobló Cargo

Magyarországon is elérhetővé vált a Fiat Professional új áruszállító megoldása, a Fiat Dobló Cargo. A jármű kívül belül megújult, frissebb és még személyautósabb hatást kelt, miközben a szögletesebb külső idomok a tavaly bemutatott új Ducatoval mutatnak szorosabb rokonságot.

Mától hazánkban is elérhető a megújult Fiat Dobló Cargo

- 19/10/2014 - A megújult Ducato mostantól két új kivitelben érhető el

A hazai közönség előtt nyáron bemutatkozott új Ducato most két vadonatúj kivitelben vált elérhetővé: 3-irányú billenőplató Duplafülkés furgon

A megújult Ducato mostantól két új kivitelben érhető el

- 11/07/2014 - A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

Június 5-én az Origo Filmstúdióban került megrendezésre a Fiat Ducato 6. generációjának hazai bemutatója. Az eseményhez futurisztikus díszletet, hang- és képi hatásokat gyártottak, hogy méltóképpen prezenátálhassák a közönség előtt a Fiat Professional zászlóshajójának, az Új Ducatonak jövőbe mutató technológiáját. A megnyitó beszédet a hazai importőr nemrég kinevezett ügyvezető igazgatója, Filiberto Barbero tartotta, aki beszéde alatt olasz nyelven felvette a kapcsolatot az űrben állomásozó olasz kollégákkal, meggyőződve arról, hogy az Új Ducato Földre szállítása akadálymentes-e. A Nagy-Szentkuti Szabina által tartott high-tech hangulatú Ducato bemutató után látványos effektek közepette a a műszaki részleg vezetője teleportálta a járművet a színpadra. Az eseményen a magyarországi márkaképviseletek vezetői mellett számos flottatulajdonos, az elődmodell vásárlói és több újságíró is jelen volt.

A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

- 07/07/2014 - Az új Fiat Ducato: több technológia, nagyobb hatékonyság, magasabb érték

Az új Fiat Ducato a legfrissebb kiadása annak a slágermodellnek, amely az elmúlt harminchárom év és öt generáció alatt számos nemzetközi díjat tudhat magáénak és komoly piaci sikert élvezhetett, amit az 1981-től napjainkig világszerte eladott több, mint 2,6 millió példány is igazol. Az EMEA térségben (Európa, Közel-Kelet és Afrika) etalonnak számító Fiat Ducato az évek során átlépte Európa határait, és eljutott Oroszországba, Latin-Amerikába, a Közel-Keletre és Ausztráliába. A modellt jelenleg a világ több mint 80 országában forgalmazzák, beleértve Észak-Amerikát is, ahol a Ducato ebben az évben jutott főszerephez a RAM márkával. A Fiat Ducato igazi „globális” jármű, amely a 3,5 tonna alatti haszongépjárművek szegmensében meghatározza a Fiat Chrysler Automobiles növekedését.

Az új Fiat Ducato: több technológia, nagyobb hatékonyság, magasabb érték

- 28/05/2014 - A Fiat Professional a Yamaha Factory Racing Team partnere

A 2014-es MotoGP világbajnokságon a Fiat Professional, a Fiat-csoport haszongépjármű-márkája hivatalos szponzorként és hivatalos gépkocsi-szállítóként támogatja a Yamaha gyári csapatát. A Yamaha Factory Racing Team és a Fiat Professional között létrejött megállapodást a 2014-es MotoGP tesztek helyszínén, a malajziai Sepangban jelentették be. Az együttműködés keretében a 2014-es bajnokság idején megjelenik a Fiat Professional logója Jorge Lorenzo és Valentino Rossi pilóták Yamaha YZR-M1 verseny-motorkerékpárjainak szélvédőjén.

A Fiat Professional a Yamaha Factory Racing Team partnere