Punto Van


  Áttekintés

  STÍLUS

  Punto Van - új, egyszerű és funkcionális.
  Dinamikus és modern külső, komfortos és ergonomikus belső tér és kényelmes munkakörnyezetet biztosító, fejlett fedélzeti technológia. Mindez maximális biztonságban és a legújabb generációs motorokkal.
  Punto Van: design, kényelem és technológia az Ön munkájának szolgálatában.

  DESIGN

  A munka új stílusa
  A Punto Van külső megjelenése jelentős változáson ment át, mely elsősorban a lökhárítók kialakításában érhető tetten: az első lökhárító kitűnik új megjelenéséve, hiszen a minden esetben a karosszéria színére fényezett betétek a fekete hűtőráccsal éles kontrasztot alkotnak. A hátsó lökhárítót ugyancsak újratervezték, mely szintén a gépkocsi színével megegyező fényezésű, integrált betétet tartalmaz. A hátsó ködlámpa és tolatólámpa helye nem változott, ám kissé  elnyújtottabb formát kaptak.

  BIZTONSÁG

  Munka teljes biztonságban
  A Punto Van aktív biztonsági funkciók optimálisan összeállított csomagjával védi utasait: A modell rendelkezik EBD (elektronikus fékerőelosztó) és ABS rendszerrel, valamint a jármű felett hirtelen manőverek esetén is tökéletes uralmat biztosító ESP rendszerrel van felszerelve, melynek Hill-Holder funkciója hasznos segítséget nyújt az emelkedőkön való indulás során. A biztonsági felszereltségek listája az új ködlámpákkal teljes, melyek kanyarkövető funkcióval rendelkeznek, továbbá egy speciális rendszerrel lettek kiegészítve, mely kanyarban a kanyar belső ívének megfelelő oldalon felkapcsolja a ködlámpát, jobban megvilágítva így az út szélét és segítve a biztonságos kanyarodást.
   
  De ez nem minden! A Punto Van kiváló passzív védelmi funkciókat is kínál, hiszen minden esetben a szériafelszereltség részét képzi:
  • a törésálló, energiaelnyelő karosszéria
  • az alácsúszásgátló merevítéssel ellátott első és hátsó ülések
  • 2 első légzsák (széria)
  • és az előfeszítővel, erőhatárolóval, valamint az öv bekapcsolását érzékelő szenzorral ellátott biztonsági övek

  CSOMAGTÉR

  Elegendő hely mindennek, amire szüksége lehet
  A mindennapi igények kielégítése érdekében a Punto Van tágas és funkcionális csomagtérrel rendelkezik, amelynek mérete eléri az 1000 litert.

  TECHNOLÓGIA

  A legmodernebb technológia az Ön szolgálatában
  A Punto Van fedélzeti technológiája is megújult. Immár a felszereltség részét képzi az eco:Drive rendszer, mely vezetési stílusának elemzésével hozzájárul az üzemanyagköltségek csökkentéséhez. Mi több, az új Blue&Me TomTom Live navigációnak (opcionális) köszönhetően most egyetlen színes érintőképernyőről kezelheti mobiltelefonját és műholdas navigációs rendszerét, illetve érheti el a vezetés során szükséges információkat.

  FELSZERELTSÉGI SZINTEK

  Egyszerű és funkcionális megjelenés. Időtlen stílus
  A Punto Van a következő verzióban rendelhető:
  Az Easy verzió belső terét a fekete gyémánt fényű műszerfal, a denim extra üléskárpit, és a világos, metálszürke betétek teszik felejthetetlenné.
  Műszaki adatok

   Galéria