Panda Van


Áttekintés

STÍLUS

Az egyszerűen tökéletes városi furgon

A Panda Van szereti a munkát, és a tökéletes modell, ha egy megbízható, hatékony, gazdaságos, kompakt és praktikus járműre vágyik.

A Panda Van most hosszabb (10 cm-el) és szélesebb (6 cm-el), mint a korábbi változat, így raktere még jobban kihasználható.

A Panda Van összes alkatrészét úgy tervezték, hogy a tökéletes munka autó legyen és minden elvárásnak megfeleljen.

DESIGN

Olasz minőség

A Panda Van egy innovatív gyár terméke: a nápolyi Pomigliano d’Arco üzemben gyártják , amelyet World Class Manufacturing (azaz a világszínvonalú termelés) szempontjából a legjobbak között tartanak számon.

A gyengéd, mégis karakteres vonalvezetésen, a magasabban elhelyezett lámpaegységgel ellátott, áramvonalas orron és a számos stíluselemen túl, amelyek egyedivé teszik a modellt, az igazi különlegességet az jelenti, hogy mérnökeink a tervezés és összeállítás során a legnagyobb figyelmet a minőségnek szentelték: Erről tanúskodnak a rendkívül ellenálló anyagok, a hangszigetelt utastér, a finom megmunkálású borítások, valamint a biztonságot és funkcionalitást szolgáló ultramodern technológiák.

BIZTONSÁG

Biztonság munka közben

A Panda Van-ben teljes biztonságban érezheti magát utazás és munka közben (4 légzsák, ABS vészfékrásegítéssel és igény esetén ESP rendszer). Rendelésekor két rendkívül hatékony, alacsony fogyasztású motor közül választhat.

A még gazdaságosabb működés érdekében a Panda Van modelleket eco:Drive funkcióval szereltük fel, amely elemzi vezetési stílusát és tanácsokat ad arra nézve, hogyan tudná azt hatékonyabbá tenni.

RAKTÉR

Tágas, sokoldalú és rendkívül funkcionális

A 2-üléses Panda Van egyik különlegessége az 1 m3-es raktér, melynek egyenletes felülete megkönnyíti a be- és kirakodást, maximalizálja a kihasználható területet és leegyszerűsíti a raktérhez való hozzáférést.

De ez nem minden! A Panda Van rakományrögzítő kampókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos szállítását. A raktér padlója alatt elhelyezett speciális“Cargo Box” (opció) tárolórekesz pedig elegendő helyet biztosít szerszámainak.

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Garantált megtakarítás

A Panda Van forgalomba helyezhető N1 típusú áruszállító gépkocsiként - ennek köszönhetően élvezheti az aktuális jogszabályok biztosította adókedvezményeket.

A Panda modellhez rendelhető motorokat továbbá úgy tervezték, hogy fogyasztásuk és károsanyag-kibocsátásuk a lehető legalacsonyabb legyen.

TECHNOLÓGIA

Legmodernebb felszerelés
A Panda Van modellbe épített exkluzív tartalmak, mint például az ergonomikus műszerfal és a könnyen hozzáférhető vezérlőszervek kényelmesebbé teszik a munkát, míg a Dualdrive™ szervokormány és Blue&Me TomTom Live navigáció (opció) megkönnyítik a városi közlekedést és garantálják, hogy mindig célba ér.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Rendelhető változat
A Pop változat elegáns antracit műszerfalat tartalmaz.
Műszaki adatok

    Galéria