A Fullback sokoldalúsága egyedi stílussal.

A Fullback Cross stílusával nem marad észrevétlen.
Látványos külső exkluzív, dinamikus bukócsővel és fekete részletekkel.

Méret

 
Hosszúság
Szélesség

 
5.285 mm
1.8 m

További részletek

 
Teherbírás (t)
Fordulókör (m)
Ülések

 
1 tonna
5.9 m
4

Raktér mérete

 
Hosszúság (mm)
Szélesség (mm)
Rakodófelület padlómagassága (mm)

 
1520 mm
1470 mm
850 mm

Kilincsek és tükörházak

Sokoldalú és különleges
A Fullback Cross különleges stílust kölcsönöz a munkavégzéshez szükséges funkcionalitásnak. A fekete ajtókilincsek és külső tükörházak felhívják magukra ügyfelei figyelmét.

Hűtőrács és védőlemez

Nézzen szembe felkészülten feladataival. A Fullback Cross jellemét kiválóan tükrözi a merész kialakítású orr új fekete hűtőrácsa és a fekete/ezüst színben rendelhető védőlemez.

Speciális bukócső

Speciális válasz speciális igényekre. A speciális bukócső kihangsúlyozza a jármű körvonalait és tökéletes megoldást kínálva a rakomány védelmére segíti munkáját.

Oldalsó fellépő

A fekete Cross faktor a Fiat Professional új pickupjának minden részletében megmutatkozik. Még az oldalsó fellépőket is a jellegzetes fekete szín jellemzi, hiszen a Fullback Cross-szal munkája minden részletét figyelem fogja kísérni.

Sárvédők

Munka közben a megjelenés is fontos. A Fullback Cross semmit sem bíz a véletlenre. Az új pickup személyiségét kihangsúlyozó, nagyméretű sárvédőkön látványosan megjelenik a matt fekete Cross faktor. Mától a napi teendői még élvezetesebbek lesznek.

Feltűnőnek tervezve

A Fullback Cross teljesen fekete megjelenését és 17"-os fekete könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

Cross logó

Jól végzett munkái magukon hordozzák kézjegyét, éppen úgy, ahogy a Cross logó a csomagtér hátán a Fullback Cross hatékonyságának és sokoldalúságának a jele.

Fiat Professional Fullback Cross interiors and technology

Hátsó kamera

A Fullback Cross által kínált komfort minden megoldásban megmutatkozik, így a technológiai felszereltségben is. A hátsó kamerának köszönhetően a tolatási műveletek közben is tökéletesen megőrizheti uralmát a jármű felett.

Csúcskategóriás hangrendszer

7"-os érintőképernyővel felszerelt rádió (DAB) Bluetooth-funkcióval, integrált navigációs rendszerrel és a kormánykeréken elhelyezett kezelőszervekkel.

Kezek a kormányon, szem az úton

Vezetés közben a telefonálásnak teljesen biztonságosnak kell lennie. A Bluetooth® rendszer éppen erről gondoskodik. Vagy kedvenc zenéjét szeretné hallgatni? A Bluetooth zenestreaming funkciónak köszönhetően ehhez többé nincs szükség vezetékekre.

Komfort, sokoldalúság és technológia

Legyen szó munkáról vagy pihenésről, a Fullback pickup minden igényt kielégít: stílusa a belső tér legapróbb részletében is megmutatkozik, a legújabb információs és szórakoztató rendszerrel lett felszerelve és a speciális választógombbal lehetővé teszi a hajtásvezérlő rendszer folyamatos kezelését.

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Válasszon zenét. A kormánykerékbe integrált kezelőszerveknek köszönhetően anélkül kapcsolhatja be kedvenc rádióadóját, válthat a lejátszási listára felvett zeneszámok között, vagy lépegethet a fedélzeti számítógép képernyői között, hogy kezét levenné a kormánykerékről.

Utazás teljes komfortban

A kabinban a kényelemről a fűthető első bőrülések és az elektromosan állítható vezetőülés gondoskodnak.

Belső tér
technológia

Fiat Professional Fullback Cross traction

A Torsen központi differenciálműnek köszönhetően minden útviszony mellett biztonságban vezethet. A hátsó differenciálzár lehetővé teszi, hogy a legextrémebb körülményekkel is megbirkózzon. A stílusos külső kimagasló teljesítményt és off-road képességet rejt.

VÁLASSZON HAJTÁSRENDSZERT

 • 2h
 • 4h
 • 4hlc
 • 4llc
c/d
lock
2H (2WD HIGH RANGE)
Hátsókerék hajtás, mely normál közúti vezetés esetén csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.
4H (4WD HIGH RANGE)
100 km/órás sebességig választható hajtásmód, mely a központi differenciálművet (CD) használva elosztja a nyomatékot az első és hátsó tengelyek között és biztonságos vezetést tesz lehetővé a csúszós útfelületeken.
4HLc (4WD HIGH RANGE WITH CD LOCKED)
Zárt központi differenciálmű esetén a nyomaték egyenlően oszlik el az első és hátsó kerekek közt, így jobb lesz a jármű hajtása és kormányozhatósága havas és homokos útfelületen vagy földúton.
4LLC (4WD LOW RANGE WITH CD LOCKED)
Az alacsonyabb áttételi arány jobb hajtást biztosít extrém terepen: Például felfelé vagy lefelé haladáskor meredek lejtőkön, mély hóban, sárban vagy homokban.

Fiat Professional Fullback Cross performance

A Fullback Cross kizárólag a 180 LE-s common-rail közvetlen befecskendezésű turbódízel motorral rendelhető, melynek maximális nyomatéka 430 Nm. A hajtórendszer a tömege csökkentése érdekében teljesen alumíniumból készült. Az exkluzív változó szelepemelő rendszer csökkenti és optimalizálja a költségeket és a károsanyag-kibocsátást.

DÍESEL 2.4 180 LE 4WD

Hengerűrtartalom
2,442 cm3
Teljesítmény
133 kW
3.500 fordulat/perc
Nyomaték
430 Nm
2.500 fordulat/perc
Befecskendezés
Elettronic Common
Rail Direct
Környezetvédelmi besorolás
Euro 6

Fiat Professional Fullback Cross safety

Megerősített karosszéria
Felfüggesztés
Hét légzsák
Előfeszítők
Sebességkorlátozó
Elektronikus menetstabilizátor
Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
HILL HOLDER
Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)
Fordulókör
Megerősített karosszéria
A jármű karosszériája különleges – könnyű és rendkívül ellenálló – acél elemeket tartalmaz, melyek gondoskodnak az utasok biztonságáról.
Felfüggesztés
A spirálrugóval és stabilizátor rúddal felszerelt független, kétkaros első felfüggesztések páratlan stabilitást és kényelmes vezetést biztosítanak, míg a hátsó tengely laprugóinak a telerakodott csomagtér és az off-road körülmények sem jelentenek kihívást.
Hét légzsák
A kabinban hét légzsák lett elhelyezve: 2 első, 2 oldalsó, 2 függönylégzsák és egy a sofőr térdét védő légzsák. Ütközéskor a légzsákok kioldása előtt aktiválódnak az előfeszítők, melyek az utasokat stabilan az ülésben tartják.
Előfeszítők
Frontális ütközés esetén az előfeszítők automatikusan megfeszítik a vezető és az utasok biztonsági öveit, így csökkentik az ütközés erejét a kinyíló első légzsákokkal.
Sebességkorlátozó
Az állítható sebességkorlátozó segít, hogy ne lépje át az előre beállított sebességkorlátot. Ha átlépi a beállított határértéket, a rendszer látható és hallható jelzésekkel figyelmezteti a fékezésre.
Elektronikus menetstabilizátor
A Fullback Cross szériafelszereltésgének része az elektronikus menetstabilizátor (ESC), mely a kerekek külön fékezésével segít megőrizni a sofőrnek az uralmat a jármű felett.
Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
A Fullback Cross felszereltségének része a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW). A rendszer 65 km/órás sebesség felett kapcsol be és vizuális és hangjelzésekkel figyelmezteti a sofőrt, ha a jármű átlépni a sávfelfestést.
HILL HOLDER
A Fullback Cross felszereltségéhez tartozik a Hill Holder nevű rendszer, mely megkönnyíti a sofőr számára a lejtőn való indulást azáltal, hogy induláskor néhány másodpercig fenntartja a féknyomást.
Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)
A Fullbacket a vontatás sem rettenti meg. A meredek emelkedőkön való vontatáskor segítségére lesz az alacsony áttételi arány és az utánfutó-stabilizáló rendszer, mely kezeli a jármű fékeit és motorját, ha a vontatmány instabillá válna.
Fordulókör
Mindössze 5,9 méteres fordulókörével a Fullback Cross kategóriája élén áll.

Fiat Professional Fullback Cross pack

Cross csomag

Nézzen szembe off-road szellemben a mindennapok kihívásaival. A Cross csomag a divatos fekete, külső stílusjegyeken túl a teljesség igénye nélkül következő exkluzív tartalmakat hordozza magában:

 • 4WD elektromos választógomb (4 üzemmód)
 • Torsen részlegesen önzáró központi differenciálmű
 • Automatikus kétzónás légkondicionáló berendezés
 • Autórádió 7”-os érintőképernyővel, navigációval, CD lejátszóval, DAE modullal és USB porttal
 • Kormánykerékbe integrált hangrendszer-kezelőszervek
 • Bluetooth® kihangosító rendszer
 • Bi-Xenon fényszórók lámpamosóval