A VÁLLALAT

  BEMUTATKOZÁS

  Adatok és információk
  A Fiat Professional név a FCA Italy S.p.A. által gyártott haszongépjárműveket fémjelzi. A FCA Italy S.p.A.  cég olyan kompetens és motivált személyeket tömörít, akiknek célja, hogy szakemberként konkrét adatokat figyelembe véve szakembereknek szánt termékeket tervezzenek. Széles és teljes körű termékpalettánkon minden szállítási célra megtalálja a megfelelő járművet. A Fiat Professional járműveket úgy tervezték, hogy fogyasztásuk és fenntartási költségük a lehető legalacsonyabb legyen és maximális profitot termeljenek.
   
  A Fiat 1903-ben mutatta be első haszongépjárművét. Azóta a haszongépjárművek értékesítése egyre jelentősebbé vált a Fiat Group tevékenységein belül. Széles kínálatnak és a több, mint 110 év alatt felhalmozott tapasztalatnak köszönhetően a Fiat Professional azóta a szektor egyik vezető szereplőjévé vált.
   
  Minden Fiat Professional modellt úgy terveznek és gyártanak, hogy az maximálisan megfeleljen a hivatásos sofőrök elvárásainak. A modelljeinket az évek során számos zsűri és neves újságíró tüntette ki nemzetközi díjakkal. Talán egyik legjelentősebb közülük az Év haszongépjárműve díj: ebben a kitüntetésben 1994-ben a Ducato, 2006-ban a Doblò Cargo, 2008-ban a Scudo, 2009-ben a Fiorino és 2010-ben az Új Doblò Cargo részesült.

  Töretlen sikersorozatára támaszkodva a Fiat Professional már eleve kiterjedt értékesítési hálózatának továbbfejlesztésével törekszik vezető pozíciójának megerősítésére. Mára Európa szerte több, mit 1400 márkakereskedő és 7500 szervizközpont várja ügyfeleit.
   
  A Fiat Professional gépjárművek gyártása jelenleg 8 üzemben zajlik világszerte. Ezek közé tartozik a Val di Sangro-i Sevel gyár is, ahol a Ducato modell gyártása folyik, és amely Európa legnagyobb haszongépjárműveket gyártó üzeme (2010-ben gördült le a 4 milliomodik jármű a gyártósorról).